De coaches

Patricia Hooftman-Outshoorn (Company Coach)

Ik ben Patricia Hooftman-Outshoorn en ben in Hoofddorp de Company Coach. Elke zaterdagmorgen en woensdagmiddag open ik met veel plezier de school en ga vaak zingend met een liedje uit de lessen weer naar huis. Ik ben geboren op 25 november 1974, dus reken maar uit wat mijn leeftijd is! Naast mijn werk bij Coach4kids, ben ik sinds 1996 ook nog leerkracht.

Ik vind het heel leuk om kinderen te schminken en dat doe ik dan ook vaak. In mijn vrije tijd heb ik zang-, dans- en acteerlessen gevolgd. Op het moment heb ik alleen nog zangles. Ik ben dan ook helemaal wég van musicals. Ik ga er dan ook graag heen! En voor wie zich het nog kan herinneren: ik had een kleine rol in de musical “ De Sirene” die gespeeld werd in het Haarlemmermeerse bos, ter gelegenheid van 150 jaar drooglegging.

 

Coach Robert Jan Broersma - Zingen

Coach Robert-Jan Broersma, geboren en opgegroeid in Zwolle, is op jonge leeftijd begonnen met pianoles. Na het VWO heeft hij één jaar gestudeerd aan het Conservatorium met als hoofdvak piano klassieke muziek. Na dit jaar besloot hij Pedagogiek te gaan studeren in Amsterdam. Tijdens deze studie ging hij in 1997 werken bij Muziekschool Eddy van de Heuvel, te Hoofddorp. Hier gaf hij piano- en keyboardles en begeleidde hij diverse zanggroepen en combo’s voor zowel kinderen als volwassenen. Tevens begeleidde hij aankomende musicaltalenten bij de voorbereiding op audities. Momenteel heeft hij zijn eigen lespraktijk in Hoofddorp. Hiernaast geeft hij muzieklessen op verschillende basisscholen en is hij muzikaal leider van een musicalgroep.

Over Coach4kids: Het motto van Coach4kids “Fun4future”, sprak mij meteen aan. Plezier in wat je doet is heel belangrijk voor mij. Dit wil ik graag ook op de kinderen overbrengen. Ik heb ervaren dat op deze manier veel bereikt kan worden. Op naar een muzikale toekomst!

 

Coach Emile Strijker - Dansen

 

Tesel Beek - Acteren / presenteren